Property

Pentru ca:

 • Beneficiez de cel mai mic pret de achizitie din lume pentru o astfel de proprietate
 • Am cele mai mici taxe de mentenanta
 • Am flexibilitate in petrecerea vacantei
 • Beneficiez de discount-uri de pana la 50% la toate serviciile disponibile in Resort
 • Pot inchiria proprietatea in anii in care nu vin sau imi pot trimite familia sau prietenii in vacanta
 • Poti sa calatoresc catre alte 3000 de destinatii prin intermediul retelei Interval International

Resortul Blaxy ofera oaspetilor sai o gama larga de servicii si facilitati special concepute pentru a asigura petrecerea unei vacante relaxante si revigorante. Ideal creat pentru familii cu copii, facilitatile concepute deservesc toti oaspetii sai, indiferent de varsta.

Iti punem la dispozitie:

 • Plaja private cu nisip fin in suprafata de 10.000 mp prevazuta cu sezlonguri si umbrele, baza nautica proprie, bar pe plaja, baldachine. Plaja este pozitionata la o distanta de 200 de metri, iar accesul se face face prin padurea verde a Resort-ului.
 • Padure privata cu suprafata de 30.000 mp, amenajata pentru o serie de activitati de petrecere a timpului liber, precum: karting, biciclete, tras cu arcul etc.
 • 5 piscine exterioare, dintre care 3 pentru adulti si 2 piscine pentru copii accesorizata cu tobogan
 • Amfiteatru in aer liber pentru serile de spectacole, cinema in aer liber sau concerte
 • Club de distractie pentru copii, Blaxy Kids Club pune la dispozitie facilitati (interior si exterior) destinate special copiilor de toate varstele: spatii de joaca in padure sau la plaja, lectii de pictura, lucru manual, desen, muzica si teatru, karaoke, petreceri tematice, competitii sportive pe plaja, petreceri la piscina alaturi de parinti.
 • Parcare private si supravegheata

Cotizatia anuala de membru reprezentand taxa de administrare si mentenanta; aceasta include asigurarea de locuinta, cheltuieli de mentenanta si de imbunatatire a dotarilor Blaxy, costurile de administrare a proprietatilor din Resort (85 Euro/an); cotizatia anuala de membru va acoperi asigurarea proprietatii dumneavoastra, costurile procentuale generate de imbunatatiri si extinderi efectuate pentru mentinerea si imbunatatirea conditiilor din Blaxy, respectiv costurile aferente administrarii de catre Blaxy Resort pentru buna functionare si pentru generarea de venituri din saptamanile de vacanta neutilizate

Taxa de utilizare si de intretinere (2 euro/zi/persoana ce se cazeaza in Condo) si, separat, consumul contorizat de curent electric pentru saptamana de vacanta petrecuta in resort;

Taxa de utilizare si de intretinere pentru saptamana de vacanta se refera la consumul de servicii si de consumabile pe parcursul vacantei petrecute in Blaxy Resort (curatenie la inceputul saptamanii de vacanta, consumabile pentru baie, debarasarea gunoiului de doua ori pe zi).

Garantia de buna utilizare, reprezentand o suma permanenta pe care o depuneti la semnarea Contractului de vanzare-cumparare si care ramane constanta. Garantia este destinata sa acopere eventuale costuri de reparare a daunelor din Condo sau din spatiile comune, pe parcursul petrecerii vacantei in Resort, sau celelalte obligatii de plata in cazul in care acestea nu au fost achitate. Garantia nu va depasi valoarea de 100 de Euro.

Transferul dreptului de proprietate se face prin Contract de vanzare – cumparare autentificat de notar si inscris in Cartea Funciara.

Taxele notariale pentru un condo standard / 1 saptamana sunt de aproximativ 800 lei.

Proprietatea periodica este reglementata de Noul Cod Civil Art. 687-692 si ofera aceleasi beneficii si drepturi proprietarilor periodici, respectiv:

 • dreptul de a vinde
 • dreptul de a inchiria
 • dreptul de a lasa proprietatea ca mostenire

Saptamana de vacanta incepe de sambata ora 14.00 si inceteaza in urmatoarea sambata ora 10.00.

Blaxy ofera proprietarilor posibilitatea de a muta saptamana de vacanta, cu conditia ca acestia sa solicite in prealabil perioada dorita. Schimbul se realizeaza in limita disponibilitatii si sunt percepute taxe intre 50 si 450 EURO, in functie de perioada dorita. In acelasi timp, prin intermediul retelei Interval International proprietarii din Blaxy pot calatori catre alte destinatii in perioada dorita.

Travel

Incepand cu 2018, Blaxy Resort a fost ales sa devina membru oficial al retelei internationale INTERVAL INTERNATIONAL. Astfel, portile catre calatorii internationale se deschid pentru dumneavoastra.

Interval International este unul dintre cei mai mari furnizori care faciliteaza schimbul de destinatii de vacanta intre proprietarii de apartamente in sistem de timeshare sau proprietate periodica.

Interval International este localizat in Miami, Florida si este unul dintre pionierii si inovatorii care deservesc piata de timeshare exchange inca din anul 1976.

Intreaga retea cuprinde peste 3000 de resorturi in peste 80 de tari din intreaga lume (Singapore, Turcia, Elvetia, Hawaii, UK, Tenerife, Brazilia, New York, Grecia, Spania etc.) si peste 2.000.000 de membri activi inrolati in diferite programe de schimb (timeshare sau proprietate periodica).

Achizitionand o proprietate in BLAXY RESORT vei primi automat si calitatea de membru a retelei Interval International. Astfel, vei putea face schimb de vacante in locatii exclusiviste din strainatate fara grija cautarii unei cazari.

Despre Dezvoltator

Blaxy Premium Resort este detinut de SC BLAXY PREMIUM RESORT AND HOTEL SA – in insolventa, in insolvency, en procedure collective. Vezi documentul aici.