Blaxy Premium Resort este cel mai mare resort construit vreodata pe litoralul romanesc si functioneaza in regim hotelier si de proprietate periodica. Debutul lucrarilor la acest complex a inceput in anul 2014, iar incepand cu anul trecut au fost inaugurate serviciile hoteliere.

Amplasat in localitatea 23 August – Olimp, Blaxy Premium Resort beneficiaza de o plaja privata, 540 de camere deja finalizate (in total sunt planificate peste 900 de apartamente), piscine pentru adulti si copii, amfiteatru, parcare privata, club pentru copii, restaurante, etc.

Blaxy pentru turisti

Ca turist, pur si simplu rezervi vacanta ta de vara la Blaxy. Pentru tine, Blaxy este un resort, dar cel mai mare din Romania.

Blaxy pentru proprietari

Poti oferi familiei tale casa de vacanta de la malul marii pe care ati visat-o impreuna.

O saptamana pe an, printr-un concept unic in tara noastra, poti avea o proprietate periodica. Platesti o singura data si devii, pe viata, proprietarul unui apartament in primul resort de acest tip de la Marea Neagra.

Camerele

Resortul include in acest moment 540 de camere, toate decorate in stil mediteranean, in nuante de alb si turcoaz. Cele mai multe dintre camere au vedere panoramica la Marea Neagra si sunt dotate cu LCD, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, frigider, canapea extensibila, baie cu dus, articole de toaleta gratuite si uscator de par. Camera poate gazdui 2 adulti si 2 copii sub 12 ani sau 3 adulti.