Blaxy Resort în Presă

Cat te costa sa devii proprietar in loc de turist

By 9 August 2017 No Comments
Cat te costa sa devii proprietar in loc de turist [fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_text]Articol original pe Știrile KanalD

Cine vrea vacanta la mare fara aglomeratie si cu preturi mai mici trebuie sa-si faca deja rezervarile pentru luna septembrie. Concediile in extrasezon reprezinta calea cea mai simpla pentru economii serioase. O alta solutie este sa devii proprietar al camerei de hotel, pe viata! Aflati toate detaliile in rubrica stirilor Kanal D “Cat te costa?”!

“Ne punem ochelarii de soare si pornim la drum. Spre mare, bineinteles. Corect?”

VALOAREA ZILEI: 2.500 DE EURO[/fusion_text][fusion_text]

Astazi va invatam cum puteti schimba rolul de turist cu cel de proprietar. Preturile pornesc de la 2500 de euro, iar practica este una tot mai folosita in lume. Inainte insa, vorbim despre turisti si modul in care isi petrec vacanta… In weekendurile aglomerate, chiar si 150 de mii de oameni dau navala pe litoralul romanesc… Printre ei, tot mai multi straini!

Plaja nu mai este un atu suficient pentru un hotel. Turistii vor mereu mai mult, iar daca la mijloc sunt si copii, atunci plictiseala devine dusmanul numarul 1. Cum este invinsa?

In primul rand vorbim de piscine. Ati auzit bine. Nu una, pentru ca se aglomereaza. In acest resort din localitatea 23 august gasim spatii de inot si distractie pentru toate varstele. Chiar si copiii care abia fac primii pasi au un loc al lor. Dar, ce sa-i faci? Nici asta nu e suficient. Cruciada pentru distractie merge mai departe.

Fiecare minut petrecut la piscina este organizat in asa fel incat nimeni nu mai simte cum trece timpul…

Hotelierii inteleg tot mai clar faptul ca turistii au nevoie de distractii variate si de moduri interesante prin care sa-si petreaca timpul liber. De mult nu mai e vorba doar de mancare si bautura!

[/fusion_text][separator style_type=”none” top_margin=”15″ bottom_margin=”15″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””][fusion_text]

TURIST? MAI BINE PROPRIETAR!

Priviti aceasta camera. Poate fi una pe care o inchiriati in calitate de turisti. Sau…

LILIANA FILIP, DIRECTOR RESORT: Puteti deveni proprietar, cu toate drepturile depline, proprietatea periodica fiind inclusa in noul cod civil pentru prima data in tara ! An de an se face revenirea la proprietatea dumneavoastra, cand revine perioada contractata!

Daca vrei sa devii proprietar pe o camera de acest fel, timp de o saptamana pe an, toata viata, trebuie sa scoti din buzunar cel putin 2500 de euro. In functie de perioada, dar si de numarul de saptamani pe care le doresti, pretul poate trece de 10 mii de euro.

[/fusion_text][separator style_type=”none” top_margin=”15″ bottom_margin=”15″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””][fusion_text]

INVESTITIE PENTRU PROFIT SAU PLACERE!

RAZVAN PASCU, CONSULTANT IN TURISM: In realitate, chiar daca ne cumparam o proprietate de vacanta, nu vom calatori permanent acolo, nu vom sta toata vara, la mare, ci vom calatori doar o saptamana sau doua!

Este decizia ta ce faci cu saptamana sau saptamanile contractate. Iti petreci chiar tu vacanta sau inchiriezi camera si aduni banii. Exista insa si o alta solutie. Intri intr-un sistem in care camera ta obtine un anumit punctaj. In functie de acesta, poti sa calatoresti oriunde in lume, facand schimb cu proprietarii care au camere in acelasi sistem ca si tine.

RAZVAN PASCU, CONSULTANT IN TURISM: Poti sa ajungi sa calatoresti cu proprietatea ta din Romania, poti sa ajungi sa faci schimb cu una din Hawaii, Spania, Muntenegru, de oriunde din lume.

Ai de unde alege!

LILIANA FILIP, DIRECTOR RESORT: O retea de 2900 de locatii pe mapamond!+++Dai proprietatea de aici doar spre folosinta in acel an si iti alegi unde vrei sa pleci!

[/fusion_text][separator style_type=”none” top_margin=”15″ bottom_margin=”15″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””][fusion_text]

EXTRASEZONUL, O AFACERE IEFTINA

RAZVAN PASCU, CONSULTANT IN TURISM: Daca ne gandim la extrasezon, avantajele principale sunt doua. Faptul ca preturile sunt mult mai mici si un alt avantaj major este ca nu mai gasesti aglomerat!

Cine nu isi permite sa viziteze litoralul in aceasta perioada are si varianta lunii septembrie. Preturile scad tocmai pentru ca este extrasezon. Turistii nu se tem de vreme. Exista deja rezervari facute chiar si pentru ultima saptamana din septembrie.

Iar aglomeratie nu este legata doar de plaja. Spre exemplu, in lunile de vara, aeroportul Otopeni este luat cu asalt, asa ca e foarte greu sa prinzi un avion in prima parte a zilei. Probleme sunt si in restul Europei. Autoritatile din Venetia si Barcelona cauta solutii pentru a reduce numarul de turisti… Ba chiar supraaglomerarea s-a soldat cu proteste din partea localnicilor.

Iarna, spre exemplu, cele 2 orase sunt mult mai libere iar muzeele si obiectivele turistice sunt deschise.

“Ne revedem peste fix o saptamana! Pana atunci, nu uitati regula de aur: aveti mare grija de banii dumneavoastra!”

[/fusion_text][/fullwidth]

Leave a Reply