Blaxy Resort în Presă

Romanii cu apartamente in Blaxy Resort le pot schimba cu unele din Hawaii, Singapore, Brazilia sau din alte tari

By 15 May 2016 No Comments
[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_text]Articol original pe Newslist.ro[/fusion_text][fusion_text]

Romanii care au cumparat apartament in regim de proprietate periodica in complexul Blaxy Resort de pe litoral pot face schimb de proprietati cu alti proprietari din 80 de tari, printre care Hawaii, Tenerife, Brazilia, SUA, Grecia, Singapore, Turcia, Spania si Marea Britanie.

[/fusion_text][fusion_text]

Blaxy Resort, deschis partial recent pe litoral, intre Olimp si localitatea 23 August, este singurul complex din tara in care romanii pot avea o proprietate periodica. De exemplu, cu o suma intre 4.500 de euro si 9.000 de euro, romanii pot cumpara un apartament de 32 mp pentru o saptamana pe an pe viata, in perioada 15 aprilie-15 noiembrie, unde pot merge in vacanta sau il pot inchiria.

De anul acesta, insa, Blaxy Resort face parte din organizatia de time sharing sau proprietate periodica Interval International. Asta inseamna ca proprietarii de apartamente din complex pot face schimb de proprietati, doar pentru a petrece vacanta, nu definitiv, cu 2 milioane de proprietari din alte tari din lume, membri inscrisi in programul Interval International.

In prezent, sunt 3.000 de proprietari la Blaxy Resort & Hotel. Astfel, ei pot de acum sa aleaga o vacanta intr-una dintre cele aproximativ 3.000 de locatii din strainatate, in destinatii ca Singapore, Turcia, Elvetia, Hawaii, Marea Britanie, SUA, Tenerife, Brazilia, Grecia sau Spania.

[/fusion_text][fusion_text]

Blaxy Resort a inceput sa fie construit in vara lui 2014, iar in prezent sunt functionale trei tronsoane din cele sapte incluse in proiect, adica sunt disponibile 540 de camere. Din acestea, 250-300 de camere nu au proprietar si sunt destinate turistilor care vor un sejur pe litoral.

Complexul va fi finalizat in trei ani, dupa cum estimeaza directorul general al Blaxy Resort, Liliana Filip, dupa o investitie de 100 milioane de euro.

[/fusion_text][/fullwidth]

Leave a Reply