Blaxy Resort în Presă

Proprietar pe o perioadă determinată. Un nou concept ajunge şi pe litoralul românesc

By 2 March 2015 No Comments

Articol original pe Digi24

Vara lui 2015 aduce un concept nou pe litoral: proprietatea periodică. Mai exact, cine doreşte o casă de vacanţă plăteşte doar cât stă în locuinţă. În tot acest timp, proprietarul de ocazie are drepturi depline pentru că încheie un contract de vânzare-cumpărare.

În zona interioară vor fi două piscine, iar de aceste facilităţi vor avea parte cei care îşi cumpere o casă de vacanţă temporară. Resortul se ridică în Olimp, între mare şi lacul Tatlageac, iar din 4 iulie încolo, sunt aşteptaţi primii locatari.

Permanent vor avea ce să facă în incintă, d-asta spun că noi tindem spre un grad de ocupare pe întreaga perioadă a anului.

Liliana Filip, PR-ul dezvoltatorului imobilar

Cine va deveni proprietar pe o perioadă determinată va avea şi alte facilităţi: amfiteatru în aer liber, baruri, dar şi două cluburi de noapte care vor fi construite sub pământ şi care vor fi bine antifonate pentru a nu deranja restul locatarilor.

Este de preferat să ai o casă de vacanţă şi s-o foloseşti doar atunci când ai nevoie de ea şi dacă o foloseşti 2 săptămâni pe an să nu-ţi creeze 50 de alte săptămâni de probleme şi griji.

Liliana Filip, PR-ul dezvoltatorului imobilar

Lucrările sunt în plină desfăşurare pe şantierul complexului. Se munceşte zi şi noapte, iar pentru început vor fi deschise doar 4 dintre cele 7 corpuri ale resortului. Proprietarii spun că în 2016, proiectul va fi gata.

Pachetul minimal pentru o proprietate periodică porneşte de la 1900 de euro pe săptămână. Circa 900 de astfel de apartamente se vor regăsi în construcţie, atunci când va fi terminată.

Paul Greavu, reporter Digi24 Constanţa

Dezvoltatorul pune preţ şi pe normele de mediu, aşa că maşinile nu vor avea acces la o distanţă mai mică de 250 de metri de complex.

Toţi cei care vor să ajungă la resort vor lăsa maşinile într-o parcare păzită şi vor fi transportaţi în incintă cu maşini de golf, acţionate electric. Investiţia totală se ridică la 90 de milioane de euro.

reporter: Paul Greavu
operator: Cătălin Vârban

Leave a Reply