Ofertă „Fii proprietar pe litoral”

Cauți un loc unde să te distrezi, să te relaxezi și să te bucuri de mare? În plus, visezi să ai proprietatea ta la mare?
Vrei să scapi de agitația și de zgomotul stațiunilor de pe litoral și, în același timp, să te bucuri de seri de vacanță liniștite și apusuri de soare uimitoare? Vrei să ai proprietatea ta, unde sa vii la mare ȋn fiecare an, iar dacă nu poți ajunge ȋntr-un an, atunci să o poți ȋnchiria ṣi să faci bani?

Cumpără-ți un CONDO la Blaxy!

Blaxy Premium Resort este unul dintre cele mai mari resorturi din România, inaugurat oficial în anul 2015 cu apartamente ȋn regim de proprietate periodică. Acesta este situat convenabil în partea de sud a litoralului românesc, în apropiere de Olimp / 23 August. La noi, plaja este curată, liberă și cu peisaje minunate, plus intrare lină în mare. Complexul Blaxy este situat la doar câteva minute de mers cu mașina de agitație, păstrând însă o atmosferă de liniște și relaxare totală. La Blaxy avem 7 hectare de teren, 3 hectare de pădure și 1 hectar de plajă. Veniți să vă convingeți!

Ești interesat? Lasă-ne datele tale de contact și te sunăm noi!

VREAU DETALII

Camerele

Complexul include 540 de camere, toate decorate în stil mediteranean, în nuanțe de alb și turcoaz. Cele mai multe dintre camere au vedere panoramică la Marea Neagră și DA, puteți admira apusul de soare direct din patul dumneavoastra. Complexul are și camere cu vedere spre lac, mai ieftine ca preț față de cele cu vedere spre mare situate la etaj superior.

Toate camerele sunt dotate cu LCD, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, frigider, canapea extensibilă, baie cu duș. Camera poate găzdui 2 adulți și 2 copii sub 14 ani sau 3 adulți. Dacă vei cumpara o locuință (noi ȋi spunem CONDO) va fi a ta pentru toata viața, câte o săptămână ȋn fiecare an (se face contract de vânzare-cumpărare la notar, deci se poate lăsa moṣtenire la succesiune).

Piscine

Pe oaspeții noștri care preferă să se distreze în piscină, suntem bucuroși îi asigurăm că vor găsi un sezlong lângă piscină. Avem nu mai puțin de 4 piscine în aer liber, inclusiv o piscină pentru copii cu accesorii distractive și o piscină semi-Olimpică, perfectă pentru a face turele de dimineață.

Facilități și divertisment

Clubul pentru copii a obținut un feedback 100% pozitiv de la clienții noștri în primul sezon. Amfiteatrul de vară este locul nostru de distracție. Oaspeții noștri au acces gratuit la seri tematice, concerte și proiecții cu jocuri sportive.

Blaxy are propria plajă privată pentru oaspeții hotelului și un bar pe plajă. Plaja este accesibilă printr-o scurtă plimbare în pădurea verde a resortului (5 minute de mers pe jos). O serie de sporturi de apă sunt, de asemenea, disponibile.

Pentru mai multe informații nu ezita să ne contactezi!

Email: vanzari@blaxy.ro

TelVerde (număr gratuit în toate rețelele): 0800 500 001

Sau trimite-ne datele tale de contact și te sunăm noi!

DORESC SĂ AFLU MAI MULTE DETALII

Întrebări frecvente

Noi spunem CONDO apartamentului Blaxy de tip studio. Este vorba despre camera noastră standard, de 32 de metri pătrați, care acomodează 2 adulți + 2 copii sub 14 ani sau 3 adulți. Camera are un pat dublu ṣi o canapea extensibilă. Fiecare camera are balcon (cu vedere la mare sau spre lac), cu balustrade complete pentru protecția celor mici. CONDO-ul este complet mobilat ṣi echipat.

Sistemul de time-sharing este foarte cunoscut ȋn toată lumea, iar Blaxy este primul astfel de complex din România. Deja avem peste 4000 de pachete vândute, iar cele 3 clădiri sunt deja construite lângă Olimp, ȋmpreună cu toate facilitățile necesare, pe un total de peste 6 hectare de teren ṣi au ȋn total 540 de CONDO-uri.
Practic, dacă vei cumpara un astfel de CONDO la Blaxy vei face contract la notar, vei fi proprietar mereu pe aceeaṣi săptămână din an ṣi vei putea să ȋl foloseṣti, să laṣi pe altcineva să vină ȋn locul tău sau să faci schimb cu altcineva din lume anual, prin organizația INTERVAL International despre care am scris mai sus.

Blaxy, your key to the world

Devino proprietar Blaxy și primești cheia către peste 3000 de destinații în întreaga lume. Vrei în Miami, Cape Town, Madagascar, Cancun, Marbella sau Bali? Cu noi poți!

VREAU DETALII

Cum faci schimb de CONDO cu altele din lume?

Dacă vei cumpara un CONDO la Blaxy, incepând din această lună vei deveni automat membru al organizației INTERVAL International, unde sunt ȋnscrise astfel de resorturi precum Blaxy, din toată lumea. Le poți verifica pe toate pe site-ul lor ṣi tot acolo vei putea face schimburile anuale. Practic, dacă ai un CONDO cumpărat la Blaxy vei putea să schimbi acea săptămână pentru o altă perioadă ȋn Spania, Bahamas sau aproape oriunde ȋn altă parte, ȋntr-un complex similar, care este ṣi el parte din această organizație internațională uriaṣă.

Galerie foto de la Blaxy Premium Resort

Pentru mai multe informații nu ezita să ne contactezi!

Email: vanzari@blaxy.ro

TelVerde (număr gratuit în toate rețelele): 0800 500 001

Sau trimite-ne datele tale de contact și te sunăm noi!

DORESC SĂ AFLU MAI MULTE DETALII