Legături utile

Localizare resort

Vezi cum poți ajunge la Blaxy Premium Resort…

citește mai mult

Descărcări

Descarcă informații și documente utile despre Blaxy Premium Resort…

citește mai mult

Lista de prețuri CONDO

Lista de prețuri pentru proprietățile Blaxy Premium Resort…

citește mai mult

Lista de prețuri sejur 2017

Oferte de sejur pentru sezonul 2017 la Blaxy Premium Resort…

citește mai mult

Cariere

Căutăm persoane disponibile de a ni se alătura imediat echipei Blaxy…

citește mai mult

Contactează-ne!

Pentru detalii despre vânzări condo, rezervări sejur sau întrebări generale nu ezita să ne contactezi.

Vânzări Condo

vanzari@blaxy.ro
0800 500 001

Rezervări sejur

rezervari@blaxy.ro
0800 500 001

Lasă-ne datele și te contactăm noi

Te contactăm noi!

Întrebări frecvente

Pachetul de vacanţă anuală în Blaxy Resort decurge din statutul dumneavoastră de proprietar periodic. În fiecare an, veţi ocupa Condo-ul pentru o săptămâna, conform calendarului ales de dumneavoastră şi stabilit prin contract.

Aveţi libertatea de a vă configura săptămâna de vacantă aşa cum vi-o doriţi, alegând servicii şi facilităţi de relaxare, sănătate, restaurant & bar, sport sau distracţie, pe care vi le punem la dispoziţie în fiecare an.

În resort veţi avea gratuit la piscinele resortului, la plaja privată şi la o serie numeroasă de cluburi destinate petrecerii timpului dumneavoastră liber.

Proprietate periodică înseamnă că veţi ocupa cu drepturi depline un Condo în Blaxy Resort, în fiecare an, în săptămâna de vacanţă, pentru totdeauna. Proprietatea periodică este similară proprietăţii fracţionate, o practică internaţională devenită deja rutină în Europa, Statele Unite şi în alte parţi ale lumii. Ea constă în împărţirea proprietăţii (de obicei, o casă de vacanţă) către mai mulţi proprietari, această partajare aducând proprietarilor cel puţin două avantaje importante: reducerea costurilor de cumpărare şi de întreţinere a casei de vacantă şi folosirea la maximum a potenţialului proprietăţii. Este puţin probabil ca o familie sau o persoană să folosească propria casă de vacanţă mai mult de o lună pe an, deoarece nu beneficiază de suficient timp liber.

Din aceste motive, a apărut sistemul de împărţire a timpului de utilizare a unei proprietăţi de către mai multe familii sau persoane. Fiecare proprietar îşi alege o anumită perioadă (de exemplu, una sau mai multe săptămâni) în care foloseşte casa de vacanţă ca proprietar cu drepturi depline, locuind-o sau oferind-o spre închiriere.

Proprietatea periodică este o formă de proprietate şi se referă la locuinţa de vacanţă (Condo sau Double Condo) din Blaxy Resort. Sistemul timeshare nu include proprietatea asupra casei de vacanţă, ci doar posibilitatea de a o folosi pe o perioadă determinată (de exemplu, 10 ani). Proprietatea periodică se desfăsoară pe o perioadă nedeterminată şi vă oferă toate drepturile pe care le aveţi în cazul proprietăţii tradiţionale: casa de vacanţă poate fi vândută, închiriată sau lăsată moştenire. Pachetele de vacanţe Blaxy se obţin doar prin transferul de proprietate periodică de la dezvoltatorul Blaxy către tine, viitorul proprietar, prin acte notariale de vânzare-cumpărare, la primirea proprietaţii finisate, mobilate şi utilate. Veţi fi proprietarul periodic al unui apartament de vacanţă, calitate recunoscută de legislaţia românească in vigoare (Codul Civil, art. 687).

Blaxy Premium Resort în presă

Cat te costa sa devii proprietar in loc de turist

Articol original pe Știrile KanalD Cine vrea vacanta la mare [...]

Unul dintre cei mai mari furnizori de vacanţe vine în România. Cum poţi să ajungi în cele mai exotice locuri din lume

Articol original pe Gândul Financiar Interval International, unul dintre cei [...]

Unde ne mai cazăm la mare: relaxare la Blaxy Premium Resort

Articol original pe Valiza cu Călătorii Dacă vrei [...]

Antreprenor străin în România: A deschis în 23 August primul resort după model turcesc

Articol original pe ejobs.ro Oguz Yilmaz a adus Antalya [...]

Blaxy Premium Resort & Hotel va oferi sejururi turistice pe lângă serviciile pentru membri

Articol original pe prinlume.ro Am fost astăzi să vizitez [...]

vezi toate articolele despre Blaxy