Fără categorie

Fosta “perla a litoralului”, complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din Olimp, va renaste in 2018. Planul investitorilor

By 3 January 2017 No Comments
Fosta "perla a litoralului", complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din Olimp, va renaste in 2018. Planul investitorilor [fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_text]

Articol original pe Știrile ProTV

[/fusion_text][fusion_code]PGlmcmFtZSBzcmM9J2h0dHA6Ly93d3cuc3RpcmlsZXByb3R2LnJvL2xiaW4vdmlkZW9fZW1iZWQucGhwP21lZGlhX2lkPTYxODU1NDI4wqdpb249MTAzJnZpZGVvX3NlY3Rpb25faWQ9JyBmcmFtZWJvcmRlcj0nMCcgc3R5bGU9J3dpZHRoOiA3ODVweDsgaGVpZ2h0OiA0ODFweDsgc2Nyb2xsaW5nOiBubzsnPjwvaWZyYW1lPg==[/fusion_code][fusion_text]

Candva “perla litoralului” romanesc, complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din statiunea Olimp va renaste pana la inceputul sezonului estival 2018.

Cel putin asta sustine unul dintre cei mai mari investitori de pe litoralul romanesc, care a cumparat cele trei hoteluri cu aproximativ 10 milioane de euro. Analistii din turism cred ca refacerea complexului le va deschide apetitul si altor oameni cu bani.

Celebrul complex din Olimp are trei hoteluri: Belvedere, Amfiteatru si Panoramic. Primele doua au fost deschise inclusiv anul acesta ca hoteluri de doua stele. Degradarea este evidenta dupa ce inainte de ’89, putini isi permiteau un sejur aici. Era un lux sa-ti faci vacanta pe esplanada.

Turista: “Ioi ce era aici. Dumnezeule, Doamne. Curatenie, lux, lume multa, lume buna. Imi vine sa plang cand vad si stiu cum a fost si vad ce e acum.”

Turist: “Uitati-va la Nea Marin Miliardar si o sa va dati seama ce a fost aici.”

Fosta perla a litoralului romanesc complexul panoramic Belvedere Amfiteatru din Olimp are toate sansele ca de la 1 iunie 2018 sa intre in circuitul turistic. Noul proprietar are in plan o investitie de 15 milioane de euro iar complexul va fi unul de 4 sau chiar 5 stele.

[/fusion_text][fusion_text]

Muhammad Murad, investitor: “Acest complex a insemnat foarte mult pentru Romania si pentru romani. Acolo vom crea un complex foarte frumos in special pentru familii ca suntem specialisti in acest domeniu.”

Analistii in turism sustin ca noua investitie din sudul litoralului urmeaza de fapt un trend inceput in urma cu trei ani in statiunile Jupiter si Saturn.

Aurelian Marin, expert turism: “Va deschide apetitul pentru alti investitori de a renova hotelurile care astazi sunt in paragina. prevad o revenire la viata a statiunilor neptun olimp in urmatorii 5 ani.”

Pe de alta parte, economistii sunt de parere ca noul proprietar isi va amortiza investitia in 10-12 ani.

[/fusion_text][/fullwidth]

Leave a Reply