Alege o AMINTIRE frumoasă, nu doar o VACANȚĂ!
Alege România!
Alege BLAXY RESORT!

BLAXY PROPERTY
Apartamente de vis la prețuri de vis!
BLAXY RENTAL
Investiție rapid
amortizată!
BLAXY TRAVEL
Vacanța ta
pe viață!
BLAXY COMMUNITY
Un nou început, o nouă comunitate!

Blaxy este un complex de apartamente care s-a dezvoltat la malul Mării Negre, pe una dintre cele mai frumoase plaje.

 

Blaxy este situat în zona stațiunilor Olimp și Neptun, în localitatea 23 August, un loc perfect poziționat pentru a ajunge rapid în zonele vibrante ale litoralului, dar suficient de retras, încât să simți protecția unei comunități liniștite.

Și pentru că vacanța nimănui nu durează veșnic, vă propunem ceva simplu: să fiți proprietar doar pe durata vacanței.

Proprietatea periodică constă într-o locuință de care beneficiezi o perioadă determinată din an și pe care o vei avea tot restul vieții. Aceasta trebuie tratată ca oricare altă proprietate, având posibilitatea de a o închiria, lăsa moștenire, ipoteca sau vinde.

Sunt puțini cei care își doresc să fie proprietarii unui apartament care stă mai mult gol. Un apartament care are nevoie să fie păzit, îngrijit, administrat, vizitat periodic. Un apartament care costă enorm și e folosit doar câteva zile din an.

 

La Blaxy sunteți proprietar doar cât sunteți în vacanță, cu toate drepturile aferente, la un preț mai mult decât accesibil.

Ecuația e simplă. Plătiți doar cât folosiți.

 

Iar când acest apartament este situat chiar lângă mare, într-un complex de apartamente ce beneficiază de toate facilitățile unui resort, de la piscine la restaurante, de la locurile de joacă pentru copii la locurile de relaxare pentru adulți, suntem siguri că veți vrea măcar să ne vizitați, să vă convingeți că pozele exprimă realitatea.

Sejur 2017 la Blaxy Premium Resort
Veniti la Blaxy Premium Resort si profitati de reducerea early booking de 10%, valabila pana la 30 aprilie 2017
Condo, apartament Blaxy tip studio

Mulți dezvoltatori ar spune că este suficient, dar Blaxy are adăugate elementele investiționale ale proprietății:

POȚI PETRECE ÎN FIECARE AN O SĂPTĂMÂNĂ DE VACANȚĂ sau POȚI ÎNCHIRIA PROPRIETATEA TA sau POȚI CĂLĂTORI ÎN ALTE 3000 DE COLȚURI DE LUME, prin calitatea de membru la cea mai mare rețea internațională de proprietăți de vacanță, Interval Internațional.

Cu alte cuvinte, această proprietate devine o investiție.

Fie că vă hotărâți să îl folosiți, să îl închiriați sau să mergeți într-una din destinațiile noastre de vacanță, această proprietate produce câștig, nu cheltuieli.

Făcându-ne o vizită vă veți convinge că suntem niște administratori serioși ai investiției dumneavoastră. Vă veți convinge că Blaxy este locul unde veți reveni de fiecare dată cu plăcere.

E o proprietate de nerefuzat. O investiție de nerefuzat.

O proprietate pe viață. Și o vacanță pe viață.

Blaxy nu mai este doar un proiect. Nu mai este doar un desen. Nu este doar o promisiune.

Este un proiect cât se poate de real, tangibil, măsurabil, predictibil și gata de livrare. Este un proiect tânăr, dar suficient de matur.

Un proiect perfect funcțional, dar în continuă dezvoltare. Un proiect care respectă dorințele adevăraților beneficiari, proprietarii apartamentelor din complexul Blaxy.

Facilități și servicii

540
Condouri complet mobilate
10
Plajă privată
23
Parcare privată
5
Piscine private
BLAXY

Despre Locație

Blaxy este situat în zona stațiunilor Olimp și Neptun, în localitatea 23 August, un loc perfect poziționat pentru a ajunge rapid în zonele vibrante ale litoralului, dar suficient de retras, încât să simți protecția unei comunități liniștite.

Scurtă descriere

Proprietar la Blaxy

A deveni proprietar în Blaxy este o oportunitate, în primul rând datorită accesului la o calitate ridicată a proprietății tale și implicit a vacanței tale, la o valoare extraordinară, dar mai ales prin bucuria de zi cu zi generată de fiecare detaliu al proprietății și al complexului.

Toate camerele și apartamentele noastre au fost proiectate în cel mai mic detaliu și nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării: proporțiile, lumina naturală și artificială, priveliștea cea mai bună și costurile de întreținere minim posibile.

CONTACT

Află toate detaliile despre Blaxy de la unul din consultanții noștri completând formularul de mai jos.

Nume și prenume (obligatoriu)

Număr telefon (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Sună-ne acum!

0800 500 001

E-mail!

contact@blaxy.ro