Am deschis porțileEvenimente

Cardio Mix Blaxy: Reboot your Body cu Mihai Dragomir

By 11 July 2016 July 16th, 2016 No Comments
[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_text]

Cu totii cautam starea de bine si hormonii fericirii. Vino alaturi de vectorul de imagine si creatorul singurului concept de fitness anti aging din Romania Mihai Dragomir – la Blaxy Premium Resort pe malul Marii Negre, pentru a invata cum sa iti restartezi mintea si corpul. Ai Portia de Weekend dedicata schimbarii tale in bine. Ce ai putea invata si deja nu stii? Tichetul Portiei de Sanatate iti va dezvalui secretele armoniei zilnice. Descopera cat de usor este sa te simti bine in pielea ta doar aplicand teoria de dimineata in practica de seara pentru o zi de Reboot your Body Cardio Mix Blaxy. Readucem bucuria jocurilor copilăriei în antrenamente sofisticate, complexe si complete de fitness stiintific, antrenamente care sunt si adevărate probe de sport si aptitudini.

[/fusion_text][fusion_text] [/fusion_text][/fullwidth][fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_text]

Cine este Mihai Dragomir

Profesor, Psiholog, Maestru Antrenor Fitness Specialist, Consultant in Nutritie Personalizata si Doctor in intretinerea masinariei umane – Mihai Dragomir a creat singurul concept de fitess anti aging din Romania – Cardio Mix Fitness Anti Aging. A lucrat nu doar cu vedete (CRBL, Serghei Mizil, Ileana Badiu, Ovidiu Buta etc.) ci si cu sportivi de perfomanta ai Romaniei. A creat sute de programe personalizate de well being, slabire si coaching life style si  a coordonat faimosul concurs de slabit al revistei Mens Health Romania – Da Jos Burta slabind sute de participanti. In 2010 rezultatele conceptului Cardio Mix creat de Mihai Dragomir sunt recunoscute la nivel mondial la cel de al 31 lea Congres Mondial de Medicina Sportiva desfasurat in Puerto Rico prin lucrarea de cercetare stiintitifica realizata in parterneriat cu Institutul National de Medicina Sportiva – Asocierea dietelor hipocalorice cu exercitiile fizice Cardio Mix. In 2015 European Register of Exercise Professionals ii acorda Lev 6 Advance Health and Exercise Specialist devenind astfel unul dintre cei doar 30 de specialisti la nivel european si singurul roman cu acest nivel de calificare profesionala. Incepand cu 3 iulie 2016 iti va antrena corpul si mintea si la Blaxy Premium Resort (adresa: str Rasaritul Sorelui nr. 1, Olimp.)

[/fusion_text][/fullwidth][fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_text]

Tu ti-ai luat un Condo la Blaxy Premium Resort & Hotel?

Cumparati acum si biletul pentru Body Reboot. Biletele se gasesc la Receptia resortului iar rezervarile se pot face direct la receptie sau on line la office@cardiomix.ro (mentionezi numele tau, perioada cand doresti sa participi si tipul de bilet pe care il doresti).

[/fusion_text][fusion_text]

Conceptul Cardio Mix Blaxy – Reboot your Body – costuri si program

Pachet 1

TABARA de o zi – REBOOT your BODY – Concept pentru turisti si pentru proprietarii CONDO. Conceptul de Tabara de Reformare a fost initiat prima data in Romania de prof. Mihai Dragomir in 2011. Sute de participanti au parcurs programul de reformare compus din activitati psiho fizice care acopera o zi intreaga. Costul unei zile de reformare in aceasta tabara este de 100 euro/zi de persoana. Premiile si surprizele nu vor lipsi din programul zilei. Accesul la acest modul se face pe baza inscrierilor la office@cardiomix.ro.

[/fusion_text][fusion_text]

Pachet 2

Antrenament fizic specific si distractie: te antrenezi cu Cardio Mix. Antrenamentul de dimineata la 9 am (pe plaja Blaxy)  si antrenamentul dupa amiezii la 5 pm Piscina Blaxy. Structurat pentru grupe de cca 30 persoane. Cost pachet antrenament exercitii fizice specifice care include doua sesiuni de pregatire: 50 euro persoana (pachetul include consilierea psiho-fizica aplicata in timpul desfasurarii exercitiilor fizice).

Te provocam: daca convingi 2 persoane ca exercitiul fizic face bine chiar si in concediu ai reducere de 20 euro la biletul tau.

[/fusion_text][fusion_text]

Pachet 3

BILETE Blaxy pentru distractie, trup si minte: la receptia resortului sau  prin rezervari on line la office@cardiomix.ro:

  • Seminar/work shop 30 euro/persoana
  • Probe Aptitunini Fizice Cardio Mix – 25 euro/persoana
  • Curs Fit Bio Mix Cardio Mix – 25 euro/persoana

Bilet la Marea Neagra/Portia ta de sanatate/BLAXY iti face bine.[/fusion_text][/fullwidth][imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Cardio Mix Blaxy Reboot your Body cu Mihai Dragomir[/imageframe]

Leave a Reply