Campanie Blaxy Premium Resort 2018

O viață întreagă de vacanță începe azi  

Propriul tău apartament la mare, timp de o săptămână pe an și vacanțe peste tot în lume, cu cazare gratuită? Da, se poate!

Olimp, Costa del Sol sau Palm Springs? 

Cumperi o săptămână la malul Mării Negre pe viaţă şi călătoreşti în peste 80 de ţări oricând vrei  

 

Eşti acasă, la mare  

Plăteşti echivalentul a 5-7 vacanţe şi devii proprietar pe viaţă al unui apartament în Blaxy Resort din Olimp, timp de o săptămână sau mai multe în fiecare an, în regim de proprietate periodică.  

Vacanţă gratuită în 3000 de destinaţii  

Ești proprietar, dar nu ești legat de apartamentul tău. Îți poţi oferi la schimb săptămâna în Blaxy Resort pe o săptămână în oricare dintre cele 3000 oferite de reţeaua Interval International.  

Investeşti în viitor  

Apartamentul e al tău pe viaţă. Asta înseamnă că poţi închiria, vinde sau lăsa moştenire săptămâna sau săptămânile cumpărate în resort.  

Vacanţă pe viaţă cu investiţie minimă 

Reşedinţă de vacanţă la mare şi călătorii peste tot în lume la un preţ între 2.500 şi 8.500 €, în funcţie de tipul apartamentului şi săptămâna aleasă. Devii proprietar pentru totdeauna.  

Poţi plăti în rate fără dobândă 

Te poţi bucura de vacanţă nelimitată în rate fără dobândă, începând de la 39 € / lună pentru 5 ani. Adică preţul unui abonament la sală pentru propriul tău apartament într-un resort de lux pe malul mării.  

Bucură-te de vacanţă ca proprietar, nu ca turist, pentru doar 2.500 €  

Ţi se pare mult? Plăteşte în rate fără dobândă, de la 39 € / lună pentru doar 5 ani și o săptămână în fiecare an vii în apartamentul tău din Blaxy Premium Resort  

Blaxy Premium Resort 

Cel mai mare resort din România e noua ta reşedinţă de vacanţă  

 

Oriunde ai privi, eşti înconjurat de natură. Relaxează-te şi bucură-te de mare pe cei 10.000 de metri pătraţi de plajă privată lângă rezervaţia naturală pădurea Comorova şi lacul Tătlăgeac, într-un resort ca un oraş, situat la un kilometru de Olimp. Pentru tine, Blaxy este un complex rezidenţial cu acces la toate facilităţile unui hotel de lux.  

 

Simte-te ca acasă în vacanţă 

Resortul are 900 de locuinţe de 32/64 mp fiecare 

Deconectează-te şi bucură-te de timp liber într-un apartament în care simţi că nu-ţi lipseşte nimic. Fiecare locuinţă este mobilată şi utilată modern şi are terasă cu vedere spre mare sau spre lac.  

Poţi alege între Condo, adică un apartament tip studio şi Double Condo, adică un apartament de două camere, în funcţie de nevoile familiei tale.

Tot ce îţi trebuie şi mai mult de atât  

 

Bucură-te de vacanţă ca proprietar, nu ca turist, începând de la 2.500 €  

Ţi se pare mult? Plăteşte în rate fără dobândă, de la 39 € / lună pentru doar 5 ani și o săptămână în fiecare an vii în apartamentul tău din Blaxy Premium Resort  

  

Lărgeşte-ţi orizonturile prin reţeaua Interval International 

Schimb de vacanțe cu proprietari din întreaga lume

 

Când îți dorești să schimbi peisajul, Hawaii, Tenerife, Singapore, Brazilia, SUA, Grecia, Spania sau Turcia sunt doar câteva dintre destinațiile unde îți poți petrece vacanța, datorită faptul că deţii un condo în Blaxy Resort. Devii automat membru al reţelei Interval International, adică poţi face schimb de vacanţe cu alţi proprietari din întreaga lume care fac parte din aceeaşi reţea.  

Altfel spus, dacă într-un an nu ai chef să-ţi petreci vacanţa la malul Mării Negre, o schimbi pe o vacanţă în Costa del Sol.  

2.000.000 de oameni înscriși

80 de țări în care poți călători

3.000 de locații în care poți sta gratuit 

  

Ia globul pământesc, închide ochii şi alege o destinaţie 

Uite cum ar putea arăta vacanţa ta, dacă oferi la schimb săptămâna în Blaxy Resort și te cazezi gratuit în una dintre cele 3.000 de destinații disponibile  

Resort Anatara Seminkyak - Bali

Cazarea te-ar costa în mod normal 1.500 Euro

Hotel Citadines - Barcelona

Aici cazarea te-ar costa în mod normal 1.100 Euro

Coral Costa Resort - Repulica Dominicană

Cazarea te-ar costa în mod normal 1.450 Euro

Marriott's Village - Disneyland, Paris

Cazarea te-ar costa în mod normal 1.200 Euro  

 

Cu preţul unei singure vacanţe exotice, te poţi bucura de vacanţe pe viaţă Călătoreşte gratuit prin Interval International  

Cumpără-ţi o săptămâna de vacanță pe viaţă în Blaxy Resort începând de la 2.500 € şi ai acces gratuit la peste 3000 de destinaţii din întreaga lume.  

„Preţul de lansare al unei astfel de proprietăţi variază între 2.500 şi 8.000 de euro, pentru condourile cu vedere la mare şi piscină. Cu aceşti bani se poate achiziţiona, pentru totdeauna, şi poate fi lăsată moştenire, o săptămână din sezonul de vară într-un astfel de apartament.”

O viață întreagă de vacanță începe azi. 

Propriul tău apartament la mare îți aduce și vacanțe peste tot în lume, la doar 2.500€