Călătorește oriunde în lume, prin rețeaua Interval Internațional!

BLAXY PROPERTY
Apartamente de vis la prețuri de vis!
BLAXY RENTAL
Investiție rapid
amortizată!
BLAXY TRAVEL
Vacanța ta
pe viață!
BLAXY COMMUNITY
Un nou început, o nouă comunitate!

Pentru prima dată, conceptul Blaxy Travel îți permite să ai propria ta casă de vacanță la malul mării și să călătorești oriunde în lume prin rețeaua Interval Internațional.

Odată ce devii proprietar Blaxy, poți să-ți faci în fiecare an vacanțele în cele peste 3000 de locații din 80 de țări, pe tot restul vieții.

Sau poți alege ca într-un an să-ți petreci vacanța pe malul Mării Negre în Condoul tău proprietate periodică. Conceptul Blaxy Property îți oferă ocazia de a deține propria ta casă de vacanță la malul mării și de a deține dreptul de proprietate periodică în alte 3000 de astfel de case de vacanță din întreaga lume!

E timpul tău, vacanța ta! Folosește-le!

Proprietatea periodică de vacanță vine cu o mare varietate de opțiuni de schimb. Ca membru al Interval Internațional, calitate dobandită prin achiziționarea unui condo sau double condo în Blaxy Premium Resort, numeroase modalități de schimb oferă flexibilitatea de a-ți schimba săptămâna sau punctele pentru o vacanță într-o stațiune, o croazieră sau un sejur hotelier.

POȚI CĂLĂTORI ÎN ALTE 3000 DE COLȚURI DE LUME, prin calitatea de membru la cea mai mare rețea internațională de proprietăți de vacanță.

INTERVAL INTERNAȚIONAL este o platformă care intermediază schimburile dintre 3000 de locații de pe întregul glob, la care sunt afiliați peste 2 milioane de membri. Aceasta a fost înființată în anul 1976, de atunci păstrându-și poziția de lider în industria schimburilor de proprietăți de vacanță. Reprezintă un liant între proprietarii originari din 3000 de locuri diferite de pe întregul mapamond, facilitând schimbul de locuințe între aceștia.

Indiferent de bugetul dvs., fiind proprietar în Blaxy Premium Resort vă puteți permite vacanțe spectaculoase, de neuitat, cu stil, în fiecare an.

Pentru unii, vacanța înseamnă că se află pe o plajă tropicală. Pentru alții, este timpul destinat familiei într-o destinație cu parc tematic. Pentru un cuplu care caută o evadare romantică, un răgaz pașnic în munți ar putea fi o opțiune.

Indiferent unde te duci, este vorba de vacanța ta de calitate cu familia, prietenii și cei dragi. Și nu există nici o modalitate mai bună de a experimenta vacanța perfectă in fiecare an, decât prin calitatea de membru al Interval International ®.

 

Interval International on your tablet and smartphone

Prin intermediul Blaxy, aveți oportunitatea de a deveni membru Interval International Gold.

Timp de doi ani veți beneficia de o perioadă de probă gratuită, din partea Blaxy. În anii în care veți mai dori să beneficiați de serviciile Interval Internațional, va trebui să achitați o taxă stabilită de aceștia (de exemplu, pentru anul 2018 taxa a fost cuprinsă între 99 și 166 de euro pe an).

Un apartament, 3000 de destinații pentru totdeauna!

Important pentru tine

Cum se realizează schimbul de proprietăți prin Interval International?

Schimbul se realizează astfel: fiecare săptămână achiziționată îți aduce un anumit punctaj, care diferă în funcție de locație și de sezon (cu cât punctajul este mai mare, cu atât este mai bine cotat resortul).

Sunt condiționat să fac schimbul în aceeași săptămână?

Nu, schimbul poate fi făcut cu oricare altă săptămână, în funcție de disponibilitate. De exemplu:

  • achiziționând o proprietate în săptămâna 25 (15.06-22.06) veți primi 40.500 puncte, pe care le puteți folosi pentru schimbul cu săptămâna 37 (07.09-14.09) într-un resort din Austria, care este cotat la 36.000 pct, restul reportându-se pentru anul următor, când puteți alege o destinație mai bine cotată.
  • 2 X Condo în săptămâna 37 (07.09-14.09) veți primi 67.500 puncte, pe care le puteți folosi pentru schimbul cu săptămâna 33 (10.08-17.08) într-un resort din Madeira.

Ce se întâmplă cu punctele pe care le am în cazul în care nu fac schimbul cu un alt membru Interval Internațional? Pierd punctele?

Punctele se achiziționează pentru o perioadă de doi ani. Dacă nu sunt utilizate în primul an, punctele nu se pierd, ci se reportează pentru cel de-al doilea, lucru ce-ți oferă posibilitatea de a face schimb cu o proprietate dintr-un resort cotat cu mai multe puncte. 

De unde știu câte puncte Interval am?

Pentru a vedea câte puncte are săptămâna dorită/săptămâna ta, contactează-ne!

Poate pleca o altă persoană în locul meu prin intermediul Interval Internațional?

Nu, platforma nu permite acest lucru. Schimbul se realizează exclusiv între proprietari.

Află toate detaliile despre Blaxy de la unul din consultanții noștri completând formularul de mai jos.

Nume și prenume (obligatoriu)

Număr telefon (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Sună-ne acum!

0800 500 001

E-mail!

contact@blaxy.ro