Blaxy Resort în Presă

Blaxy Resort va functiona si ca hotel: vezi cat te costa un sejur in cel mai mare complex din tara

By 15 May 2016 No Comments
[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_text]

Articol original pe Wall Street

Complexul Blaxy Premium Resort & Hotel din localitatea 23 August – Olimp va oferi in aceasta vara si servicii in sistem hotelier, costul unui sejur de 3 stele pornind de la 360 de lei de persoana pentru o noapte de cazare, anunta dezvoltatorii proiectului.

[/fusion_text][fusion_text]

Din cele sapte tronsoane planificate cu un total de 900 de apartamente de tip studio (condo), au fost inaugurate deja 3 tronsoane, cu 540 de camere. Dintre acestea, o parte au fost contractate in regim de proprietate periodica, iar 250-300 de camere vor fi inchiriate in regim hotelier incepand cu sezonul 2016.

Un sejur variaza intre 360 de lei/camera/noapte la 670 de lei/camera/noapte, incluzand cazarea intr-o camera de tip condo pentru doi adulti si doi copii, cu mic dejun si acces la facilitatile resortului. La cerere se pot adauga servicii de pensiune completa pentru 90 de lei de persoana. Serviciile hoteliere vor fi de 3 stele.

[/fusion_text][separator style_type=”none” top_margin=”15px” bottom_margin=”15px” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”zoomin” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] Blaxy Resort va functiona si ca hotel[/imageframe][separator style_type=”none” top_margin=”15px” bottom_margin=”15px” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””][fusion_text]Suprafata totala a complexului este de 72.000 mp si cuprinde pe langa cele 7 tronsoane proiectate si piscine exterioare pentru adulti si copii, restaurante, baruri, cluburi, zona dedicata pentru copii si un teatru de vara de tip amfiteatru. Complexul beneficiaza si de o plaja privata de aproximativ 10.000 de mp.

Cele 7 tronsoane ale Blaxy Premium Resort & Hotel vor fi finalizate in urmatorii 3 ani in urma unei investitii de 100 milioane euro.[/fusion_text][/fullwidth]

Leave a Reply