Investește în Blaxy și condo-urile tale îți vor aduce un venit constant

BLAXY PROPERTY
Apartamente de vis la prețuri de vis!
BLAXY RENTAL
Investiție rapid
amortizată!
BLAXY TRAVEL
Vacanța ta
pe viață!
BLAXY COMMUNITY
Un nou început, o nouă comunitate!

De ce să alegi Blaxy Rental?

1

Plătești 5-7 vacanțe în avans și devii proprietar pe viață. Iți poți petrece vacanța aici sau închiria proprietatea ta periodică și caștigă un venit constant.
2

Devii proprietar în cel mai mare resort construit vreodată în România: 72.000 mp, 540 camere în resort.
3

Beneficiezi de facilități: 5 piscine, restaurant, night-club, cluburi pentru copii/adolescenți/adulți, 23.000 mp de parcare.
4

Acces gratuit la 10.000 mp de plajă privată. De asemenea, profiți de un crang răcoros chiar aici, lângă proprietatea ta.
5

Divertismentul este inclus cu amfiteatrul construit în aer liber și acoperit.
6

Copiii sunt întotdeauna în siguranță pentru că balcoanele camerelor sunt dotate cu balustrade complete. Cei mici au acces și la Blaxy Kids (clubul dedicat copiilor cu baby-sitting și alte servicii specializate.

Poate vă întrebați de ce nu ar fi mai ușor să mergeți la hotel în vacanță, fără să cumpărați o proprietate periodică. E simplu: pentru că spre deosebire de camera de hotel, proprietatea dumneavoastră poate fi închiriată.

Este una dintre variantele cele mai facile de amortizare a investiției dvs.

Blaxy Resort vă oferă oportunitatea unei investiții de viitor.

Puteți oferi condo-ul spre închiriere și veți obține venituri consistente. Administrația vă va găsi chiriași și vă transferă banii direct în cont.

Dacă folosiți condo-ul pentru propria vacanță, eliminând costurile de cazare pentru totdeauna, sau dacă îl oferiți spre închiriere, obținând venituri, costul inițial al casei dumneavoastră de vacanță se amortizează în doar câțiva ani.

Punem în valoare litoralul românesc și vi-l oferim pentru vacanțe fără sfârșit.

Dar totusi dacă doriți doar să închiriați un sejur pentru vacanța 2019 în Blaxy Premium Resort, vă oferim variante de închiriere în complexul nostru sau de la proprietarii noștrii.

Blaxy Condo sau Blaxy Double Condo se pot închiria pe o perioadă de minim o săptămână. Intrarea se face sâmbată și ieșirea în sâmbăta următoare. În Blaxy Condo pot fi cazați maximum 3 adulți sau 2 adulți + 2 copii cu vârsta până la 12 ani.

Blaxy este un complex privat premium aflat la malul Mării Negre, lângă stațiunea Olimp și lacul Tătlăgeac. Complexul este unic în România și se află în continuă extindere.

Apropierea de natură, spațiul privat și sigur, plaja și piscinele întreținute la nivel de 5 stele îți oferă adevărata experiență de vacanță pe care mereu ai căutat-o pe litoralul românesc.

Blaxy este gândit de aşa manieră încât să nu ai nevoie de nimic altceva din afara acestuia, doar să te bucuri de accesul într-o arie naturală privată, selectă și liniștită.

Condourile Blaxy

Fiecare Condo Blaxy este proiectat şi amenajat la nivel premium, având vedere la mare sau spre lacul Tătlăgeac, în funcție de poziționare. Condourile sunt complet mobilate, iar balustradele balcoanelor sunt înalte, pentru a asigura protecția copiilor tăi.

Condoul tău poate fi un Studio de 32 mp, pentru vacanţe alături de partenerul tău, putând acomoda până la 3 adulți.

Sau un apartament de 64 mp, Double Condo, ideal pentru vacanțele tale cu familia. Double Condo are două camere, două băi și două terase și poate acomoda până la 5 adulți.

Oferta noastră de pachete pentru vara 2019 este:

Pachet cazare 7 nopți:

  • Perioada 1 iunie-22 iunie  săptămânile 23, 24, sau 25 (check-in 1 iunie, 8 iunie sau 15 iunie): ____/cameră/7 nopți cazare.
  • Perioada 22 iunie-27 iulie – săptămânile 26, 27, 28, 29 sau 30 (check-in 22 iunie, 29 iunie, 6 iulie, 13 iulie sau 20 iulie): ____/cameră/7 nopți cazare.
  • Perioada 27 iulie-17 august – săptămânile 31, 32 sau 33 (check-in 27 iulie, 3 august sau 10 august): ____/cameră/7 nopți cazare.
  • Perioada 17 august-31 august – săptămânile 34 sau 35 (check-in 17 august sau 24 august): ____/cameră/7 nopți cazare.
  • Perioada 31 august-14 septembrie – săptămânile 36 sau 37 (check-in 31 august sau 7 septembrie): ____/cameră/7 nopți cazare.

Pachet mic dejun:

  • Costul mic dejunului este de ___/persoană/zi.
  • Pentru copii până la 12 ani, costul mic dejunului este de ___/persoană/zi.

Pachet full board (mic dejun, prânz și cină):

  • Costul Full Board este de ___/persoană/zi.
  • Pentru copii până la 12 ani, costul Full Board este de ___/persoană/zi.

Pachet cazare de la proprietarii noștri:

  • Slider cu oferte. Fiecare contine saptamina/etaj/vedere mare sau lac/pret.

Află toate detaliile despre Blaxy de la unul din consultanții noștri completând formularul de mai jos.

Nume și prenume (obligatoriu)

Număr telefon (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Sună-ne acum!

0800 500 001

E-mail!

contact@blaxy.ro