Blaxy, cheia ta către vacanța ideală

BLAXY PROPERTY
Apartamente de vis la prețuri de vis!
BLAXY RENTAL
Investiție rapid
amortizată!
BLAXY TRAVEL
Vacanța ta
pe viață!
BLAXY COMMUNITY
Un nou început, o nouă comunitate!

Blaxy revoluționează piața reședințelor de vacanță din România!

Istoria proprietății periodice: Conceptul a apărut prima dată la începutul anilor ’90 în SUA, în industria avioanelor private. Datorită eficienței sale, proprietatea periodică a devenit din ce în ce mai populară și s-a extins și în alte domenii, precum cel imobiliar. În prezent, acest tip de proprietate este comun în SUA și în Occident, în România fiind prezentat publicului larg la standarde ridicate prin proiectul Blaxy.

Despre proprietatea periodică

Cum conceptul de proprietate periodică este nou în Romania, haideți să vă familiarizați cu el.

Proprietatea periodică constă într-o locuință de care beneficiezi o perioadă determinată din an și pe care o vei avea tot restul vieții.

Este o formă de proprietate prin care deții drepturi depline asupra unui Condo Blaxy pentru o perioadă de 1 săptamână pe an. Acestă săptămână poate fi utilizată în oricare din cele 3000 de destinații de vacanță din întreaga lume.

Cu doar 8.500 € ești un proprietar periodic, pe acest interval de timp, tot restul vieții tale. Ceea ce înseamnă că poți dispune de proprietatea ta periodică, pe care o poți chiar vinde, închiria, ipoteca sau lăsa moștenire. Practic, dreptul tău de proprietate este perpetuu, iar exercitarea acestuia este concentrată pe o anumită perioadă.

 

Vacanțe la cheie în peste 3000 de destinații

După ce achiziționezi un Condo Blaxy ești automat proprietarul unei săptămâni de vacanță anuală pe care o poți converti în puncte cu care călătorești către următoarea ta destinație de vacanță din rețeaua Interval International.

Schimbul acesta îți permite ca atunci când nu vrei să îți petreci vacanța în Blaxy, să optezi pentru un Condo similar în alte țări, cum ar fi Grecia, Mexic, Singapore, Caraibe, Franța sau Noua Zeelandă.

Blaxy este situat în zona stațiunilor Olimp și Neptun, în localitatea 23 August, un loc perfect poziționat pentru a ajunge rapid în zonele vibrante ale litoralului, dar suficient de retras, încât să simți protecția unei comunități liniștite.

A deveni proprietar în Blaxy este o oportunitate, în primul rând datorită accesului la o calitate ridicată a proprietății tale și implicit a vacanței tale, la o valoare extraordinară, dar mai ales prin bucuria de zi cu zi generată de fiecare detaliu al proprietății și al complexului.

Toate camerele și apartamentele noastre au fost proiectate în cel mai mic detaliu și nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării: proporțiile, lumina naturală și artificială, priveliștea cea mai bună și costurile de întreținere minim posibile.

Toate acestea pentru că noi credem că nu există case fără suflet și dezvoltare imobiliară fără comunitate.

Blaxy înseamnă elemente naturale:

AER

– aerosoli și aer marin;

 – spații mari, aerisite, de la terase și balcoane ce pot primi mese cu scaune pentru a-ți savura cafeaua de dimineață, până la recepții generoase și circulații largi;

APĂ

– lac și mare ce se întâlnesc lângă Blaxy într-o împreunare extraordinară;

– 4 piscine mari pentru adulți și copii;

PĂMÂNT

– peste… mp de spații largi comune ce se întretaie cu pădurea de lângă complex,

– jardiniere și terenuri cu vegetație atent selectate pentru suflet și minte;

FOC

– soare nelimitat și peste 72.000 mp dedicați zonei de socializare cu terase,

– amfiteatru, club, baruri,

– plajă privată pentru discuții și construit prietenii între vecini.

Și nu ne-am oprit aici.

Am dezvoltat și alte valențe!

Siguranță, comfort și liniște

Complex exclusivist departe de agitația litoralului, parcări suficiente în lateralul complexului;

Bucuria copiilor

Mini club, loc de joacă indoor și outdoor, sală de jocuri;

Sport

Teren de tenis și volei;

Arhitectură, design și calitate

Pentru a păstra și crește valoarea investiției tale, casa și vacanțele fiind cele mai mari investiții pe care le faci într-o viață;

Comunitate

O nouă familie extinsă, prietenii dezvoltate în fiecare an, copii care cresc împreună.

Legislația privind conceptul de proprietate periodică:

În 2014, Blaxy Resort redefinește vacanțele la Marea Neagră prin conceptul pe care îl lansează în România: proprietatea periodică. O practică des întâlnită în alte părții ale lumii, proprietatea periodică garantează concedii pe viață în săptămâna aleasă, în propria casă de vacanță, pentru totdeauna și constă în împățirea condo-ului către mai mulți proprietari.

Din 2011, legislația românească în vigoare reglementează în Codul Civil, Art. 687 acest tip de proprietate, pe care o vei dobândi de la Blaxy Resort prin acte notariale de vânzare-cumpărare.

Așsadar poți cumpăra un Condo sau un Double Condo în Blaxy, pentru o săptămână la alegere pe viață.

Art. 687 – Proprietatea periodică:


Dispozițiile prezentului capitol se aplică, în absența unei reglementări speciale, ori de câte ori mai multe persoane exercită succesiv și repetitiv atributul folosinței specific dreptului de proprietate asupra unui bun mobil sau imobil, în intervale de timp determinate, egale sau inegale.

 

Art. 688 – Temeiul proprietății periodice:


Proprietatea periodică se naște în temeiul unui act juridic, dispozițiile în materie de carte funciară aplicându-se în mod corespunzător.

Fiecare proprietar poate încheia, în condițiile legii, acte precum închirierea, vânzarea și ipotecarea.

Facilități și servicii

Dacă alegi să-ți petreci vacanța în România, ai acces la plaja, piscinele, parcarea, terasele exterioare și restaurantul Complexului Blaxy: frigider, aer condiționat, televizor LCD, WiFi și feon.

10.000 m.p. de plajă privată

540 de Condouri complet mobilate

Amfiteatru de vară

Zonă izolată și naturală

4 Piscine private

23.000mp de parcare privată

IMPORTANT PENTRU TINE

Facilități oferite de Blaxy:

Blaxy îți oferă acces gratuit la cele patru piscine cu șezlonguri, plaja privată de peste 14000 mp, amfiteatru și activitățile organizate în incinta resortului, parcare, wireless. Mai mult decât atât, ești înscris automat timp de doi ani la platforma Interval International. Despre aceasta varianta vei gasi mai multe detalii in sectiunea Blaxy Travel.

Ce trebuie să plătești:

Accesul la Kids Club, șezlongurile de la plajă, consumația de la baruri și restaurant.

Blaxy oferă proprietarilor posibilitatea de a muta săptămâna, cu condiția ca aceștia să solicite în prealabil perioada dorită. Schimbul se realizează în limita disponibilității și sunt percepute taxe între 50 și 450 EURO, în funcție de perioada dorită.  Contactati-ne pentru mai multe detalii .

Taxe anuale:

85 EUR + TVA/ an pentru mentenanță, impozit și asigurare obligatorie;

2 EUR + TVA/ zi/ persoană (indiferent de vârstă) reprezintă taxa de întreținere

Forma de transfer de proprietate:

contract de vanzare-cumparare , la notariat

Acte necesare

Condo

Documentele necesare în timpul procesului de achiziție

Pentru cumpărarea unei case ca persoană fizică:

Pasul 1: Pentru semnarea Antecontractului de Vânzare-Cumpărare, va trebui să îi dai notarului o copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul). împreună cu actul de identitate.

Pasul 2: La semnarea contractului de vânzare, îți vom pune la dispoziție o copie din Extrasul de Carte Funciară pentru autentificare, o copie a Certificatului Fiscal al vânzătorului, Certificatul de Performanță Energetică în original, Cadastrul imobilului și al locului de parcare.

În plus, notarul îți poate cere alte documente considerate necesare pentru finalizarea procedurii de achiziție.

Pasul 1: Pentru semnarea Antecontractului de Vânzare-Cumpărare, vom avea nevoie de Certificatul de înmatriculare, Actul Constitutiv al companiei și de actul de identitate al reprezentantului.

Pasul 2: Hotărârea Adunării Generale a Acționarilor sau Împuternicirea notarială pentru reprezentant.

Taxe notariale:

Din exepriența noastră, taxa pe care proprietarul o va achita începe de la 1.000 RON, în funcție de notariatul ales.

Alte taxe: 100 EUR (TVA inclus) ce reprezintă o garanție, care se plătește o singură dată, la semnarea contractului de vânzare-cumpărare.

Variante finanțare

Când cumperi o proprietate nouă, o poți finanța fie din propriile fonduri, fie printr-o instituție externă (bancară sau non-bancară). Pentru a face lucrurile mai ușoare, îți vom pune în curand la dispoziție și soluțiile noastre de finanțare. Abonați-vă la newsletterul nostru și veți primi vești noi.

Ce fac dacă sunt proprietar și vreau să vând proprietatea Blaxy?

În contractul de vânzare-cumpărare există o clauză de preempțiune. Aceasta presupune ca proprietarul să ne înștiințeze în momentul în care a luat decizia de a vinde. Te putem ajuta. Contactează-ne!

Ce beneficii îmi aduce o proprietate în Blaxy?

În primul rând, proprietatea periodică are un cost de achiziție mai mic decât cel al unei locuințe permanente, costurile de întreținere fiind direct proporționale cu acesta.

Ce obligații am ca proprietar Blaxy?

Trebuie să respecți codul de conduită stabilit de politica firmei și să achiți taxele.

Unde îmi parchez mașina atunci când vin la Blaxy?

Resortul include și o parcare, utilizarea acesteia fiind gratuită.

Accesul animalelor este permis în resort?

Cum în Blaxy se construiește o comunitate și membrii comunității pot avea opinii diferite sau alergii, în regulamentul de ordine interioară este specificat faptul că proprietarilor/utilizatorilor le este interzisă introducerea în cadrul resortului a oricărui animal, deoarece ar putea afecta liniștea celorlalți proprietari.

Ce se întâmplă dacă într-un an nu pot ajunge la Blaxy în perioada deținută?

Blaxy oferă proprietarilor posibilitatea de a muta săptămâna, cu condiția ca aceștia să solicite în prealabil perioada dorită. Schimbul se realizează în limita disponibilității și sunt percepute taxe între 50 și 450 EURO, în funcție de perioada dorită.

Pot aduce modificări condo-ului?

Nu, deoarece ne referim la o proprietate periodică și trebuie ținut cont de faptul că, atât înaintea sosirii, cât și după plecarea ta, vor folosi locuința și alți proprietari.

Află toate detaliile despre Blaxy de la unul din consultanții noștri completând formularul de mai jos.

Sună-ne acum!

0800 500 001

E-mail!

contact@blaxy.ro