Alege o AMINTIRE frumoasă,
nu doar o VACANȚĂ!

Alege România! Alege BLAXY RESORT!

Vara anului 2017 îți aduce cea mai bogată ofertă de servicii și facilități în BLAXY RESORT!

Alătură-te celor peste 500 de familii care și-au rezervat deja vacanța din 2017

Blaxy – cel mai mare resort din România!

Amplasat la 1 kilometru de Olimp, pe o suprafață de 72.000 de metri pătrați, complexul cuprinde 3 clădiri cu 540 de apartamente de tip condo, piscine exterioare, amenajări peisagistice, baruri, parcare și plajă privată, cluburi de distracție și animație pentru copii și adulți. Astfel încât, chiar din vara anului 2015 turiștii s-au putut bucura de o varietate de posibilități de distracție și animație. Proiectul prevede și un Business Center pentru teambuilding și conferințe dar și un Centru de Sănătate și SPA pentru tratamente și relaxare.

5 motive ca să cumperi ACUM vacanța în Blaxy

72.000 mp2

1. Îti petreci vacanța la mare în cel mai mare resort construit vreodată în ROMÂNIA: 72.000 mp, 540 camere în resort + facilități infinite de distracție și animație pentru tine și familia ta. Doar în 2015 s-au dat in folosință 360 de camere.

2. Beneficiezi de un infinit de facilități 4 piscine, amfiteatru restaurant, 10.000 mp plajă privată, night-club, amfiteatru, cluburi pentru copii, cluburi pentru adulți și parcare privată. Plus un sălbatic crâng verde și răcoros, chiar între resort și plajă.

3. Capacitatea restaurantelor și a teraselor exterioare este corelată cu numărul turiștilor, astfel încât masa se servește în condiții civilizate. Întotdeauna!

4. Copiii tăi sunt întotdeauna în siguranță: balcoanele camerelor sunt dotate cu balustrade complete, piscinele pentru copii au adâncimea corespunzătoare, există spații de joacă multiple securizate și monitorizate în permanență.

5. Amfiteatrul oferă o privire excelentă și neobturată la spectacolele și concertele din resort. Nu este nevoie să „prinzi loc” pentru că de peste tot vezi la fel de bine și locurile sunt suficiente.

Alege-ți camera!

Este camera care acomodează 2 adulți + 2 copii sau 3 adulți. Fiecare camera are balcon (cu vedere la mare sau spre lac), cu balustrade complete pentru protecția celor mici. CONDO este complet mobilat.

We spent a magical weekend in the last week of August at the Blaxy resort, located very close to Neptun resort.
Blaxy is a new resort, they have finished stage 1 and will soon start their stage 2, so from the road it was not clear how good it is going to be…the Wow starts with the great pools – 4 different sizes of swimming pools, extremely clean with lots of space and a special area for kids…my children couldn’t wait!…
Mentorit
I visited the resort wirh my wife for two days. My impressions are:
very nice swimming pool with nice sunbeds, nice beach on the black sea, cheap food and drinks, good cocktails, nice kids activities, the nice sun rise can be pbserved from the resort.
Conclusion: very nice location with huge potential, design is ongoing. Stayed August 2015, traveled with family
Cosmin
Locatia perfecta pentru familiile cu copii, petreceri tematice, teatru de papusi, activitati diverse pentru a-i tine pe cei mici ocupati. Copii fericiti = parinti fericiti. O locatie superba, unica pe litoralul romanesc, mare, lac, padure. Am achizitionat locuinta in care am locuit, astfel incat ne vom petrece vacanta aici an de an.
Cristiana

Profită de ofertele noastre și petrece vacanța la Blaxy!

Te contactăm noi

Siguranță și distracție garantată pentru copii tăi

  • Cluburi de artă: picture, teatru, muzică și dans.

  • Workshop-uri pentru gătit, fashion, lucru manual. Copiii tăi pot învăța chiar și în vacanță!

  • Blaxy Kids Academy.

  • Blaxy Disco Club pentru copii.

  • Animație la piscină.

  • Teatru, jocuri și concursuri.

  • Fashion shows pentru copii.

Profită de oferta și petrece vacanța la Blaxy!

Te contactăm noi

Partenerii noștri

Rezervați-vă sejururile dumneavoastră pentru 2017 la agențiile de turism partenere

Tradiție în Turism, partener turistic Blaxy