­

Niciodată n-a fost mai simplu să ai proprietatea ta pe malul mării!

Pentru totdeauna

Achiziționează un condo în regim de proprietate periodică și alatură-te celor peste 500 de proprietari deja existenți:

Oferă familiei tale casa de vacanță, la malul mării, o săptămână pe an, printr-un concept unic în țara noastră, proprietatea periodică. Plătești o singură dată și devii, pe viață, proprietarul unui apartament în primul Resort de acest tip de la Marea Neagră!

Resort-ul mini-stațiune


Amplasat la un kilometru de Olimp, pe o suprafață de 72.000 de metri pătrați, complexul cuprinde 3 clădiri cu 540 de apartamente de tip condo, piscine, amenajări peisagistice, baruri, parcarea și plaja privată au fost finalizate și date în folosință în iulie 2015. Astfel încât, chiar din vara anului 2015 turiștii s-au putut bucura de peste 50 de posibilități de distracție și animație.

6 motive ca să devii proprietar

1. Plătești 5-7 vacanțe în avans și devii proprietar pe viață. Atât costă o „proprietate periodică” la Blaxy.

2. Devii proprietar în cel mai mare resort construit vreodată în România: 72.000 mp, 540 camere în resort.

3. Beneficiezi de facilități: 5 piscine, restaurant, night-club, cluburi pentru copii/adolescenți/adulți, 23.000 mp de parcare.

4. Ai acces gratuit la 10.000 mp de plajă privată. De asemenea, profiți de un crang răcoros chiar aici, lângă proprietatea ta.

5. Divertismentul este inclus cu amfiteatrul construit în aer liber și acoperit.

6. Copii tăi sunt întotdeauna în siguranță pentru că balcoanele camerelor sunt dotate cu balustrade complete. Cei mici au acces și la Blaxy Kids (clubul dedicat copiilor cu baby-sitting și alte servicii specializate.

„Preţul de lansare al unei astfel de proprietăţi variază între 3.750 şi 4.250 de euro, pentru condourile cu vedere la mare şi piscină. Cu aceşti bani se poate achiziţiona, pentru totdeauna, şi poate fi lăsată moştenire, o săptămână din sezonul de vară într-un astfel de apartament.”

blaxy-la-ziarul-financiar

Profită de oferta Blaxy și devino proprietar!

Te contactăm noi

Poți alege între două tipuri de camere

CONDO

Este camera care acomodează 2 adulți + 2 copii sau 3 adulți. Fiecare cameră are balcon (cu vedere la mare sau spre lac), cu balustrade complete pentru protecția celor mici. CONDO este complet mobilat.

DOUBLE CONDO

Este un apartament compus din living și dormitor (2 băi). Acomodează 4 adulți + 2 copii sau 5 adulți. Fiecare încăpere are balcon (cu vedere la mare sau spre lac), cu balustrade complete pentru protecția celor mici. DOUBLE CONDO este complet mobilat.

Ce spun proprietarii care și-au petrecut deja vacanța 2015 la Blaxy Resort

Concept in premiera in Romania … o farama de Turcia pe plaiuri romanesti …magia resorturilor turcesti ,adaptata litoralului romanesc…la aproximativ 250 km de Bucuresti…
Este un pionerat in turismul romanesc ,este clar de luat in calcul …fie ca destinatie de vacanta ,fie pt.o investitie imobiliara , profitabila in viitor. Chiar daca mai este mult de lucrat si definitivat, ,daca se preia si atentia fata de clienti a turcilor ,cu siguranta va fii o experienta placuta pe care cu greu o vei uita! Bravo!!!!
Amalia
I visited the resort wirh my wife for two days. My impressions are:
very nice swimming pool with nice sunbeds, nice beach on the black sea, cheap food and drinks, good cocktails, nice kids activities, the nice sun rise can be pbserved from the resort.
Conclusion: very nice location with huge potential, design is ongoing. Stayed in August 2015, traveled with family
Cosmin
A fost exact oferta de care am avut nevoie, n-am ezitat pt ca toate cerintele mele au fost satisfacute. De la locatie la pret, de la conditiile oferite la posibilitatile de a-ti petrece timpul, n-am avut ce sa comentez. Abia astept prima saptamana nr. 33 (a doua saptamana din august) sa leg barca la debarcader si sa ma bucur de vacanta impreuna cu prietenii, vreo 5, pe care i-am convins sa cumpere in aceeasi saptamana.
Vali

Cardul Blaxy

Un instrument simplu si eficient pentru gestionarea resurselor tale de la BLAXY.

instrument de plată şi de încasare a banilor

instrument-de-plata-incasare

 

legitimare şi acces în tot complexul și în proprietate

Acces in complexul Blaxy

 

Cardul Blaxy

reduceri

acces gratuit și reduceri de până la 40% la toate facilitățile

Blaxy Resort în presă

Cat te costa sa devii proprietar in loc de turist

Articol original pe Știrile KanalD Cine vrea vacanta la mare fara aglomeratie si cu preturi mai mici trebuie sa-si faca deja rezervarile pentru luna septembrie. [...]

Unul dintre cei mai mari furnizori de vacanţe vine în România. Cum poţi să ajungi în cele mai exotice locuri din lume

Articol original pe Gândul Financiar Interval International, unul dintre cei mai mari furnizori care facilitează schimbul de destinaţii de vacanţă între proprietarii de apartamente în [...]

Unde ne mai cazăm la mare: relaxare la Blaxy Premium Resort

Articol original pe Valiza cu Călătorii Dacă vrei să mergi la noi la mare și nu prea știi ce hotel să alegi, citește [...]

Antreprenor străin în România: A deschis în 23 August primul resort după model turcesc

Articol original pe ejobs.ro Oguz Yilmaz a adus Antalya pe malul Mării Negre și își propune să ofere românilor, la ei acasă, facilitățile resorturilor [...]

Blaxy Premium Resort & Hotel va oferi sejururi turistice pe lângă serviciile pentru membri

Articol original pe prinlume.ro Am fost astăzi să vizitez Blaxy Premium Resort & Hotel, un concept de turism diferit de ceea ce avem noi [...]

Schimb de vacanțe cu proprietari din întreaga lume

Când îți dorești să schimbi peisajul, Hawaii, Tenerife, Singapore, Brazilia, SUA, Grecia, Spania sau Turcia sunt doar câteva dintre destinațiile unde îți poți petrece vacanța.
Dacă devii membru Blaxy, vei putea face schimb de destinații de vacanță cu alți proprietari de apartamente în sistem de timeshare sau proprietate periodică din întreaga lume.

Profită de oferta Blaxy și devino proprietar!

Te contactăm noi