­

Pune-ți banii la treabă și bucură-te de o investiție sigură!

Odată cu investiția ai venituri garantate contractual, rentabilitate și acces la toate facilitățile resortului!

Investește simplu și profitabil într-un concept imobiliar inovator la Marea Neagră și asigură-ți venituri anuale! Privește vacanțele ca pe propria afacere!

Resort-ul mini-stațiune


Amplasat la un kilometru de Olimp, pe o suprafață de 72.000 de metri pătrați, complexul cuprinde 3 clădiri cu 540 de apartamente de tip condo, piscine, amenajări peisagistice, baruri, parcarea și plaja privată, care au fost finalizate și date în folosință în iulie 2015. Astfel încât, chiar din vara anului 2015 turiștii s-au putut bucura de peste 50 de posibilități de distracție și animație.

3 motive să devii investitor

1. Investești în cel mai mare resort construit vreodată în România, iar investiția ta în „proprietăți periodice” este asociată cu toate beneficiile și facilitățile, pentru că toți turiștii care vin la Blaxy beneficiază de ele.

2. Câștigi mai bine decât dacă păstrezi banii în depozit la bancă. Ca investitor, închiriezi proprietățile tale periodice sau le revinzi ulterior în funcție de profitul dorit. Sau te ajutăm noi să le închiriezi. Asta înseamnă că în aproximativ 7 ani amortizezi întreaga investiție și intri și pe profit.

3. Dacă achiziționezi pe societate, le vei oferi angajaților tăi beneficii precum „o săptămână la mare”. Sau îți organizezi evenimentele din companie în fiecare vară la Blaxy. Cu siguranță îți vor mai veni idei pentru rentabilizarea investiției tale. Iar când rămâi fără idei noi, te ajutăm noi să închiriezi și să încasezi profit în fiecare an.

Profită de oferta Blaxy și bucură-te de o investiție sigură!

Vreau detalii

Blaxy Resort în presă

Cat te costa sa devii proprietar in loc de turist

Articol original pe Știrile KanalD Cine vrea vacanta la mare fara aglomeratie si cu preturi mai mici trebuie sa-si faca [...]

Unul dintre cei mai mari furnizori de vacanţe vine în România. Cum poţi să ajungi în cele mai exotice locuri din lume

Articol original pe Gândul Financiar Interval International, unul dintre cei mai mari furnizori care facilitează schimbul de destinaţii de vacanţă [...]

Unde ne mai cazăm la mare: relaxare la Blaxy Premium Resort

Articol original pe Valiza cu Călătorii Dacă vrei să mergi la noi la mare și nu prea știi [...]

Antreprenor străin în România: A deschis în 23 August primul resort după model turcesc

Articol original pe ejobs.ro Oguz Yilmaz a adus Antalya pe malul Mării Negre și își propune să ofere românilor, [...]

Blaxy Premium Resort & Hotel va oferi sejururi turistice pe lângă serviciile pentru membri

Articol original pe prinlume.ro Am fost astăzi să vizitez Blaxy Premium Resort & Hotel, un concept de turism diferit [...]

Condo, apartamentul Blaxy tip studio

Este camera care acomodează 2 adulți + 2 copii sau 3 adulți. Fiecare camera are balcon (cu vedere la mare sau spre lac), cu balustrade complete pentru protecția celor mici. CONDO este complet mobilat.

Profită de oferta Blaxy și bucură-te de o investiție sigură!

Vreau detalii