Blaxy pentru investitori 2017-10-28T04:58:25+00:00

Pune-ți banii la treabă și bucură-te de o investiție sigură!

Odată cu investiția ai venituri garantate contractual, rentabilitate și acces la toate facilitățile resortului!

Investește simplu și profitabil într-un concept imobiliar inovator la Marea Neagră și asigură-ți venituri anuale! Privește vacanțele ca pe propria afacere!

Resort-ul mini-stațiune


Amplasat la un kilometru de Olimp, pe o suprafață de 72.000 de metri pătrați, complexul cuprinde 3 clădiri cu 540 de apartamente de tip condo, piscine, amenajări peisagistice, baruri, parcarea și plaja privată, care au fost finalizate și date în folosință în iulie 2015. Astfel încât, chiar din vara anului 2015 turiștii s-au putut bucura de peste 50 de posibilități de distracție și animație.

3 motive să devii investitor

1. Investești în cel mai mare resort construit vreodată în România, iar investiția ta în „proprietăți periodice” este asociată cu toate beneficiile și facilitățile, pentru că toți turiștii care vin la Blaxy beneficiază de ele.

2. Câștigi mai bine decât dacă păstrezi banii în depozit la bancă. Ca investitor, închiriezi proprietățile tale periodice sau le revinzi ulterior în funcție de profitul dorit. Sau te ajutăm noi să le închiriezi. Asta înseamnă că în aproximativ 7 ani amortizezi întreaga investiție și intri și pe profit.

3. Dacă achiziționezi pe societate, le vei oferi angajaților tăi beneficii precum „o săptămână la mare”. Sau îți organizezi evenimentele din companie în fiecare vară la Blaxy. Cu siguranță îți vor mai veni idei pentru rentabilizarea investiției tale. Iar când rămâi fără idei noi, te ajutăm noi să închiriezi și să încasezi profit în fiecare an.

Profită de oferta Blaxy și bucură-te de o investiție sigură!

Vreau detalii

Blaxy Resort în presă

Unul dintre cei mai mari furnizori de vacanţe vine în România. Cum poţi să ajungi în cele mai exotice locuri din lume

Articol original pe Gândul Financiar Interval International, unul dintre cei mai mari furnizori care facilitează schimbul de destinaţii de vacanţă [...]

Condo, apartamentul Blaxy tip studio

Este camera care acomodează 2 adulți + 2 copii sau 3 adulți. Fiecare camera are balcon (cu vedere la mare sau spre lac), cu balustrade complete pentru protecția celor mici. CONDO este complet mobilat.

Holul Blaxy
Condo, apartamentul Blaxy tip studio
Condo Blaxy
Baie Condo Blaxy
Condo, apartamentul Blaxy tip studio

Profită de oferta Blaxy și bucură-te de o investiție sigură!

Vreau detalii