Blaxy Premium Resort & Hotel pune bazele unei noi comunităţi de vacanță: comunitatea Blaxy.

BLAXY PROPERTY
Apartamente de vis la prețuri de vis!
BLAXY RENTAL
Investiție rapid
amortizată!
BLAXY TRAVEL
Vacanța ta
pe viață!
BLAXY COMMUNITY
Un nou început, o nouă comunitate!

Calitate de membru și Comunitatea Blaxy

La Blaxy Resort, proprietatea periodică oferă proprietarilor şi statutul de Membru al comunităţii Blaxy, însemnând că aceştia vor beneficia de avantaje pe parcursul vacanţei lor: acces la toate serviciile şi facilităţile oferite de Blaxy Premium resort & Hotel.

Membrii vor primi şi un card personalizat care le atestă statutul de membru şi cel de proprietar, şi care are funcţie de acces în cameră, lift, de identificare şi funcţie financiară: va fi ataşat unui cont bancar.

Cardul va aplica automat discount-uri la toate serviciile şi facilităţile din resort. În anii următori, vom extinde beneficiile membrilor noştri: discount-uri primite de la partenerii noştri şi posibilitatea de a face schimb de vacanţe în resorturi similare din străinătate. Membrii Blaxy vor primi un card Visa/Mastercard care va funcţiona ca modalitate de plată în orice punct comercial din resort. În plus, membrii vor primi pe card caştigurile obţinute din închirierea condo-ului deţinut în proprietate.

 

Blaxy Premium Resort & Hotel pune bazele unei noi comunităţi de vacanță: comunitatea Blaxy.

 

Fiecare membru al Blaxy Resort va avea întreaga libertate de a-și petrece vacanța după bunul său plac, într-o atmosferă de permanentă bună dispoziție și cordialitate.

Vom lucra neîncetat la consolidarea comunității Blaxy și vom avea grijă ca toți membrii ei să beneficieze, în egală măsură, de valorile pe care le promovăm: dreptul fiecărui membru la respectul și la aprecierea celorlalți.

Membrii Blaxy se vor întoarce în fiecare an în vacanță, știind că vor fi bine primiți și că vor avea parte de o vacanță de 5 stele pe malul Mării Negre.

Află toate detaliile despre Blaxy de la unul din consultanții noștri completând formularul de mai jos.

Nume și prenume (obligatoriu)

Număr telefon (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Sună-ne acum!

0800 500 001

E-mail!

contact@blaxy.ro